Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Întâlnire de taină în PSD. De ce strânge Dragnea partidul la Turnu Măgurele

liviu dragnea

Liviu Dragnea i-a convocat, joi, pe o parte din liderii județeni și centrali ai PSD, la o întâlnire informală de partid la Turnu Măgurele, unde se va discuta în principal despre strategia pentru alegerile locale din 2016. Liderul PSD le-a pregătit colegilor săi și o partidă de vânătoare, au declarat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO.

Social-democrații vor aborda, începând cu joi seara, situația candidaților PSD în județele de foc, situația partidului în București precum și politica de alianțe pentru locale, spun surse din partid. Subiectul alegerilor arde pentru că la cea mai recentă ședință a liderilor PSD, acesta a fost ratat din cauza dezbaterilor privind criteriile de integritate din partid.

Efectele codului de integritate și mai ales pierderile pentru partid vor fi și ele atinse la întâlnire.

Pe lângă subiectele politice și pupăturile de sfârșit de an, liderii PSD vor merge la o vânătoare organizată de Liviu Dragnea, mai spun sursele citate.

O întâlnire similară a fost organizată la începutul anului, tot în Turnu Măgurele, după pierderea alegerilor prezidențiale de către Victor Ponta, pe fondul frământărilor din partid. De altfel, mai multe întâlniri PSD-iste au avut loc în ultimii ani la Hotelul Turris din Turnu Măgurele. Orașul este locul din care Dragnea și-a pornit carierea politică ca membru al PD, actualul liderul social-democrat fiind membru al organizației municipale Turnu Măgurele.

Vezi si - EXCLUSIV Dragnea, Dâncu și Oprea pregătesc GUVERNUL PROGRESIST

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.