Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Lista cu vedetele de la Antena 1 infectate cu coronavirus: FOCAR MAJOR în televiziune

antena 1

Antena 1 s-a transformat în focar de infecție cu coronavirus! După ce cântărețul Marcel Pavel a fost confirmat infectat, alte trei vedete au primit și ele verdictul teribil al medicilor.

Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, de la trupa Alb și Negru, sunt și ei infectați. O altă vedetă infectată este cunoscuta actriția Adriana Trandafir, potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO. Toți lucrează la aceeași emisiune, ”Te cunosc de undeva”, iar numărul total a celor confirmați cu coronavirus a ajuns, deocamdată, la 10. Pe lângă cele 5 vedete infectate, alți cinci angajați ai televiziunii au coronavirus, cameramani și oameni de la montaj.

Citește și: VIDEO Scandal între PNL și USR! Replici de mahala: ‘Sunteți un ageamiu și un manipulator, care nu ați înțeles nimic. Nu fiți ipocriți și nu mințiți oamenii’

Aurelian Temișan și Andreea Bălan sunt și ei suspecți, însă nu se știe dacă au primit, momentan, confirmarea de la medici la testele pe care le-au făcut. Totodată, Antena 1 a decis închiderea unei clădiri de la Romexpo, unde se filma emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Aceasta va fi dezinfectată, iar filmările pentru emisiune au fost oprite.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.