Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan este verificat de ANI (DOCUMENT)

Radu Pop
ANI
nicusor ani

Perioada în care Nicușor Dan a asigurat reprezentarea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, Administrației Străzilor București și Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București este investigată în aceste momente de ANI, se arată într-un document al instituției. Numele primarului este trecut explicit în document.

Lui Nicușor Dan i se reproșează în acest fel că a semnat diverse documente în locul directorilor din fruntea instituțiilor aflate în subordinea Consiliului General.

„Revenim la adresa noastră nr. 54674/G/II/02.11.2021, în vederea soluționării lucrării nr. 33345/S/II/17.09.2020, având ca obiect evaluarea aveii și respectarea regimului juridic al conflictelor de interese și al incompatibilităților, în temeiul at. 8 alin (1) (*Scopul Agenției este asigurarea integrității în exercitarea demnităților și funcțiilor publice și prevenirea corupției instituționale, prin exercitarea de responsabilități în evaluarea declarațiilorde avere, a datelor și informațiilor privind averea precum și a modificărilor patrimoniale intervenite, a incompatibilităților  și a conflictelor de interes potențuale în care se pot afla persoanele prevăzute la art. 1, pe perioada îndeplinirii funcțiilor și demnităților publice”), art. 10 lit. b), d) și e) (...) și vă solicităm să ne transmiteți toate documentele semnate de Dan Nicușor Daniel, primar general al municipiului București, în perioada în care a asigurat reprezentarea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, Administrației Străzilor București și Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București”, se arată în document.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.