Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV: Nu există indicii în justiţia militară la acest moment că soldaţi americani ar fi 'beneficiat' de fete de la Caracal - surse militare

deveselu

Surje judiciare militare spun în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.ro că până în prezent justiţia militară nu ar deţine probe şi nici măcar indicii că soldaţi americani de la baza Deveselu ar fi 'beneficiat' de serviciile unor fete din zona Caracal şi exclud existenţa vreunei cercetări de această natură.

Mai precis, publicația a întrebat dacă pe fondul vizitei delegaţiei magistraţilor militari americani s-a pus în discuţie cazul de la Caracal, în ceea ce priveşte existenţa bazei militare americane la mică apropiere de oraş, iar sursele citate au precizat că nu şi au explicat totodată că această discuţie nu putea avea loc atâta vreme cât nu există un caz care să implice soldaţi americani în presupuse fapte penale.

Vezi şi: Magistratul șef al Armatei SUA, vizită la Parchetul Militar

'Nu s-a adus în discuţie vreo chestiune legată de cazul Caracal pentru că nu există elemente privitoare la reprezentanţi ai armatei americane...deci nu există nicio legătură cu cazul Caracal.În lipsa unor chiar minime indicii daţi-mi voie să vă spun că sunt doar fake news-uri, doar bârfe şi zvonuri. Nu pot să fac vreo afirmaţie legată de această chestiune atâta vreme cât nu există niciun indiciu în acest sens', a explicat sursa contactată.

Legat de tematica întrevederii de miercuri, sursele citate au explicat că 's-au consolidat aspecte ce au avut loc în discuţii anul trecut'.

'Armata americană are trupe dizlocate aici, iar ei sunt interesaţi de legislaţia noastră în materie şi de un parteneriat de cooperare pe linie judiciară pe fondul acestei legislaţii. Delegaţia va reveni în două trei luni de zile pentru a efectua activităţi specifice comune pe linia de activitate judiciară. Vorbim de instruiri pe linia de modalităţi criminalistice de obţinere şi de fixare a probelor', a mai explicat sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.