Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV 'Nu vrem să fim ospătarii PNL-ului' / Majoritatea prezidențială și oamenii generalului

Oprea UNPR cugetliber.ro

Senatorii UNPR le transmit Alinei Gorghiu si lui Ludovic Orban, precum si tuturor celor care vor umbla cu racolarea prin Senat, ca nu ii intereseaza oferta si ca, daca au ceva de negociat, singurul cu care o pot face este generalul cu patru stele.

"Din ceea ce stiu eu grupul de la UNPR este unit, comunicam foarte bine, nu am auzit pe nimeni sa-si exprime dorinta de a pleca la PNL ca să facă pe acolo tușa sau mai-știu-eu ce altceva, sau să facă pe ospătarul, pentru ca va dati seama, la un partid mare cum e PNL-ul, noi care am trece am fi traseisti, nu, si am fi ospatari, le mai ducem o bere, sau ce sa facem acolo? Nu, nu ne-au cautat, astea sunt aiureli, cel putin pana in momentul de fata nu ne-au cautat. Nu vad vreun motiv ca unii din noi sa plece la PNL. Noi suntem un grup unit din ce-am vazut pana acum", a declarat, pentru stiripesurse.ro, senatorul UNPR Constantin Popa.

"Noi am avut o intalnire recenta cu presedintele nostru, cu dl general Gabriel Oprea si am reafirmat ca vom sustine Guvernul Ponta. Eu zic sa-i credeti (pe cei din PNL, n.red.), ei incearca, asa este, ei incearca, e adevarat, dar noi sustinem Guvernul Ponta. Singurul om cu care se poate negocia este Oprea Gabriel", a declarat, pentru stiripesurse.ro, liderul senatorilor UNPR, Haralambie Vochitoiu.

"Pe mine nu m-a contactat nimeni de la PNL. Sunt convins ca este o situatie in care vom fi contactati pentru ca asa se intampla de fiecare data cand altii doresc puterea, dar eu merg pe un singur principiu, pe principiul de echipa si sunt convins ca UNPR face o echipa si vom vota exact asa cum trebuie si asa cum simtim nevoia fiecare si va fi acelasi rezultat care a fost si la votul pentru Curtea Constitutionala. Pentru mine e o onoare sa fiu contactat de liderii altor partide, ii respect pe toti pentru ca toti sunt colegii mei, dar daca voi fi contactat de cei de la PNL sau din alte parti nu voi trada si nu voi merge in alta parte", a declarat, pentru stiripesurse.ro, senatorul UNPR Ciprian Rogojan.

"Nu m-a contactat absolut nimeni si daca ii vedeti spuneti-le nici sa nu ma caute. Asta e pozitia mea. Daca, eventual, discutati cu dansii, spuneti-le sa nu ma caute", a declarat, pentru stiripesurse.ro, senatorul UNPR Simeon Purec.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.