Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Oprișan, vizite la UNPR

oprisan-ziuanews.ro

Surse din UNPR au declarat pentru stiripesurse.ro ca Marian Oprișan a fost vazut, în ultimele luni de zile, la mai multe intalniri oficiale dar și informale ale partidului lui Gabi Oprea.

Un episod, spun sursele citate, s-a petrecut in februarie la Sinaia, atunci cand PSD și UNPR au avut, separat, o serie de sedinte centrale. Din toata conducerea PSD, doar Marian Oprisan le-a facut o vizita celor din UNPR, aflati in sedinta in aceeasi statiune. Sursele citate spun ca Oprisan s-a dus si a luat masa cu Gabriel Oprea si Niculae Ontanu, in acordurile unui taraf si cu masa plina de bucate, in plina petrecere privata a parlamentarilor UNPR.

Un alt episod s-a consumat recent la o sedinta regionala a UNPR de la Constanta, unde surse din UNPR spun ca si-a facut aparitia Marian Oprisan.

Vicepresedinte national PSD, presedinte al PSD Vrancea si presedinte al CJ Vrancea, Marian Oprisan se afla in acest moment in conflict deschis cu Victor Ponta si Liviu Dragnea, pe marginea reformei din PSD si a legilor electorale.

Sursa foto: ziuanews.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.