Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Organizațiile județene PSD joacă la mai multe capete

surse

Alegerile prezidențiale au generat o 'ruptură' în organizațiile județene ale PSD.

Mai multe organizații au facut simulari in ultima saptamana de campanie, astazi vor da față cu realitatea de pe teren si vor continua cu simularile pana in turul 2.

Diferența între organizațiile PSD este că fiecare are un mic scop ascuns, au declarat surse din partid pentru stiripesurse.ro:

1. Organizațiile judetene cu rol ‘simbolic’ sau de ‘alarma’. Un exemplu este Gorjul, care trebuie sa dea un semnal important la nivel national. Un rezultat modest al lui Victor Ponta in propriul fief va reprezenta o lovitura de imagine neplacuta pentru candidatul PSD.

2. Organizatiile judetene care isi doresc o influenta cat mai mare in viitoarea conducere a PSD. Un exemplu in acest sens il reprezinta Doljul si Oltul, filiale aflate in competitie directa.

3. Organizatiile judetene care vor să evite decapitarea de la centru. În această situație se află, de exemplu, organizația județeană Călărași și organizația județeana Argeș.

4. Organizațiile județene care fac tot posibilul ca Victor Ponta să ajunga președinte. Principala miza pentru aceste organizații este să 'scape' de fapt de Victor Ponta de la conducerea PSD astfel incat sa-si gaseasca o pozitie mai avantajoasa in viitoarea conducere.

5. Organizațiile județene care doresc să evite plutonul rușinii dar nici nu încearcă să forțeze lucrurile din cauza zvonurilor ca DNA stă în aceste alegeri cu ochii ca pe butelie.

Citeste si:

ZVON - 10% din voturile lui Iohannis, donate Elenei Udrea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.