Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Efectele integrității PSD / R.Negoiță: 'Nu sunt hotărât să candidez'

negoita

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat, joi, pentru STIRIPESURSE.RO, în contextul unei întrebări despre criteriile de integritate ale PSD, că nu este "hotărât" să candideze pentru un nou mandat la alegerile locale din 2016.

Robert Negoiță ar putea să rămână fără sprijinul PSD la alegerile din 2016 datorită uneia dintre interdicțiile din Codul de etica si conduita adoptat recent în partid. Potrivit setului de reguli pentru candidații de anul viitor, partidul nu va susține la alegeri un candidat care “înregistrează datorii, ca persoană fizică, la bugetul local al comunității în care candidează”.

În cea mai recentă declarație de avere consultata de stiripesurse.ro, Robert Negoiță a declarat datorii de aproape 53 de milioane de euro către ANAF si 5 primării (facsimil mai jos). Astfel, Negoită are datorii la ANAF de 236,677 milioane lei, la Primaria Sectorului 4 – 54.999 lei, Primaria Constanta – 1,675 lei, Primaria Voluntari – 296.464 lei, Primaria Popesti Leordeni – 1,396 milioane lei si la Primaria Afumati – 12.606 lei.

Întrebat de STIRIPESURSE.RO daca are voie sau nu mai are voie să candideze, in aceste condiții, la alegerile de anul viitor, Robert Negoita a declarat:

Domne’, eu nu sunt hotărât să candidez, în primul rând. Dar vom vedea, să ajungem la anul și vom vedea. Ăsta e Codul de etică pe care l-am aprobat, n-am nicio problema cu el, ca să fie treaba clară”, a declarat Negoiță pentru STIRIPESURSE.RO.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.