Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Rămâne Petrolul fără brazilianul Jefferson? Ce ofertă ciudată a sosit pentru sud-american

Jefferson Petrolul

EXCLUSIV Rămâne Petrolul fără brazilianul Jefferson? Ce ofertă ciudată a sosit pentru sud-american

Mijlocașul în vârstă de 30 de ani e dorit în liga secundă din Turcia, la Boluspor. ”Lupii” nu ar încasa niciun ban, dar otomanii ar dori să-l păstreze înainte în probe timp de o săptămână!

Jucător important în angrenajul Petrolului în prima parte a campionatului, Jefferson e pe punctul de a se despărți de ploieșteni înspre finalul sezonului regular. Iar asta se întâmplă în condiții financiare negociate de brazilian cu clubul în ultimele săptămâni.

Astfel, Jefferson ar putea ajunge gratis la Boluspor, în divizia secundă din Turcia, susțin surse apropiate grupării prahovene. În martie 2023, ”găzarii” l-au recrutat tot fără niciun ban, din postura de fotbalist liber de contract, după o perioadă de inactivitate, cauzată de o accidentare.

El mai are contract cu Petrolul până la sfârșitul actualului sezon, iar clubul și-ar fi dat acordul să-l lase liber, scăpând în schimb prin această operațiune de plata unui salariu de 8.000 de euro pe lună, unul dintre cele mai mari din tabăra galben-albaștrilor. Discutat inițial în termeni limpezi, transferul a intrat însă deocamdată pe o pistă bizară când turcii au expediat ulterior la Ploiești un document prin care solicită practic o clauză neașteptată și inexistentă în primă fază: Jefferson să rămână o săptămână la dispoziția clubului și abia apoi să fie înregistrată tranzacția. Adică șapte zile de probe!

Părțile sunt însă mai departe în tratative și probabil că această solicitare ciudată se va topi, căci șefii lui Boluspor sunt foarte interesați de jucător. Jefferson s-ar întoarce în Turcia, unde a mai evoluat pentru Gaziantep, club la care l-a avut antrenor pe Marius Șumudică în primul mandat al acestuia la trupa din sudul țării. Se întâmpla în perioada 2019-2021.

După sosirea brazilianului la Petrolul, Șumudică avertiza că ”Jefferson este cel mai bun mijlocaș care există în România, de departe! O să vedeți! A venit să intre în circuit, să joace. După tot ceea ce s-a întâmplat în Turcia, cu cutremure, n-a mai suportat să stea acolo. Uite că a venit să joace în România și o să vedeți ce fel de jucător e”.

Brazilianul n-a rupt însă gura târgului la Petrolul, unde a adunat 26 de meciuri, fără niciun gol marcat și cu două assist-uri.

6 cluburi se află pe CV-ul lui Jefferson: Figueirense, Paulinia, Fortaleza (toate Brazilia), Gaziantep (Turcia), Moreirense (Portugalia) și Petrolul (România)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.