Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV S-a rupt un fief roșu: 'Boșcodeală confundă PSD cu afacerile sale'

boscodeala-gazetadebuzau.ro

Organizatia judeteana PSD Buzau, in care Victor Ponta a obtinut 60,90 % din voturi la alegerile prezidentiale, este scena unui razboi deschis dupa condamnarea la inchisoare a liderului judetean Constantin Boscodeala.

Boscodeala a anuntat dupa sentinta ca demisioneaza de la sefia organizatiei judetene si in carti la sefia organizatiei era deputatul Marcel Ciolacu. Eventualitatea ajungerii lui Ciolacu sef peste PSD Buzau i-a facut pe trei parlamentari din judet - Marian Ghiveciu (deputat), Adrian Mocanu (deputat), Victor Mocanu (senator) - sa isi pregateasca DEMISIA de urgenta din partid, cei trei invocand Statutul PSD care prevede ca presedintele executiv preia automat organizatia pana la organizarea de noi alegeri.

In replica, Boscodeala a revenit asupra demisiei si i-a acuzat pe cei trei de 'santaj'. 'Acesta este un şantaj, mai ales că eu nu i-am văzut pe cei trei parlamentari de mai bine de un an la Buzău', a afirmat Boşcodeală.

Contactat de stiripesurse.ro, presedintele executiv PSD Buzau, Marian Ghiveciu, i-a raspuns in termeni duri lui Boscodeala si i-a reamintit ca 'sunt liber sa fac ce vreau'.

"Nu l-a fortat nimeni din partid sa-si dea demisia. Dupa intentia de a demisiona a spus ca-l sustine pe Marcel Ciolacu. Pai dansul sa puna mana sa citeasca Statutul PSD, pentru ca, in cazul in care presedintele isi da demisia, este numit interimar presedintele executiv, asa cum in orice institutie a statului, cand directorul general absenteaza, dirctorul adjunct ii tine locul.

Mai departe, nu poate sa fie un santaj. Dansul confunda organizatia judeteana de partid cu afacerile proprii. Nu lasi mostenitor la partid, da? Aici este democratie si trebuie sa ramana interimar presedintele executiv, asa spune Statutul. Santaj la cine? Deci este o chestiune de onoare. In cazul in care nu se respecta Statutul la organizatia judeteana Buzau, eu mi-am facut datoria de partid si sunt liber sa fac ce vreau, da? Eu nu amenint pe nimeni, dar asta e regula jocului: presedintele executiv ramane presedinte interimar. De ce sa facem altfel, ca asa vrea dansul? Toti trebuie sa respectam Statutul. Lui Ponta, cand e plecat in deplasare, cine-i tine locul la partid, dl Dragnea sau un presedinte judetean? Sau la centru se respecta regula si in teritoriu nu se respecta?

Referitor la faptul ca de un an de zile nu m-a vazut prin Buzau, dansul sa se uite pe rezultatul alegerilor, in colegiul meu am obtinut peste 70%, dansul a obtinut sub 50%, iar dansul nu stiu cat merge prin teritoriu, ca in municipiu e usor. De exemplu, unde a facut dansul campanie? Oricum nu s-a ocupat de organizatie, stati linistit, nu s-au facut sedintele Biroului Judetean de peste un an de zile, iar la sediul organizatiei judetene PSD Buzau nu s-a mai organizat o conferinta de presa de doi ani de zile", a declarat presedintele executiv al PSD Buzau, Marian Ghiveciu, pentru stiripesurse.ro.

Citeste si:

EXCLUSIV Razboi deschis in PSD: 2 deputati si 1 senator, cu DEMISIA pe masă

Sursa foto: gazetadebuzau.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.