Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Se cer socoteli in PSD: Au 2 ministri si au mancat bataie

Dupa exit-poll-uri si numaratorile paralele... datele oficiale vin ca o lovitura dura pentru mai multe organzatii PSD. Luata la ochi a fost organizatia PSD din Cluj unde Klaus Iohannis a facur instructie cu Victor Ponta.

Rezultatele foarte proaste au atras critici dure din partea liderilor de organizatii care au obtinut scoruri excelente. Acestia sustin ca asteapta "ziua judecatii".

"Nu e posibil sa ai doi oameni in guvern si sa faci figuratie. Ioan Rus si Aurelia Cristea ar trebui sa plece din Guvern. Noi altii care nu avem oameni in guvern putem sa muncim si sa punem osul, in timp ce ei nu sunt in stare de nimic", a declarat pentru stiripesurse.ro un important vicepresedinte national al PSD care a preferat sa isi pastreze anonimatul.

(Conform datelor oficiale prezentate de BEJ Cluj, pe locurile următoare s-au clasat, în ordine, Monica Macovei (7,74%), Kelemen Hunor (7,58%), Elena Udrea (5,44%), Călin Popescu Tăriceanu (4,22%), Dan Diaconescu (2,56%), Corneliu Vadim Tudor (1,86%), Gheorghe Funar (1,38%), Szilagyi Zsolt (1,14%), Teodor Meleşcanu (1,07%). 

În municipiul Cluj-Napoca, Klaus Iohannis a obţinut 44,97% din voturi, urmat de Victor Ponta - 18,15% şi Monica Macovei - 11,87%.).

O alta organizatie luata la ochi la o prima evaluare este cea de la Arad unde deputatul Dorel Caprar nu a putut tine in frau masina de vot a ACL-ului condus acolo de Gheorghe Falca.

"Caprar ala e un ... Nu poti sa iei bataie chiar in halul ala. E tinut in brate de prea multa vreme si daca nu scapam de uscaturi ca astia nici noi nu mai tragem. Ai mei isi pun pielea la samarura si stau cu DNA-ul pe cap in timp ce oameni de tipul asta sunt pir si simplu tinuti in brate", a mai spus sursa citata.

O sedinta a BPN al PSD nu e inca covocata, dar nu e exclus ca o astefl de intalnire sa fie convocata in curand.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.