Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exclusiv Știri pe Surse: Începe Revoluția Urbană. Cum va schimba Gala Smart City Industry Awards fața Orașelor Românești!

stiripesurse.ro
dhjri

Știri pe surse vă prezintă în exclusivitate locul unde se întâlnesc unde se întâlnesc liderii și decidenții Orașelor din România. Aici se decide soarta viitorului urban: tehnologii revoluționare și investiții de miliarde!

Pe 4 Aprilie, Bucureștiul devine epicentrul inovației urbane, găzduind Gala Smart City Industry Awards (SCIA) ediția 8, evenimentul care promite să schimbe radical modul în care percepem și trăim în orașele din România. În cadrul acestei ediții, miniștri, primari, președinți de consilii județene, liderii industriei, experți și inovatori dar și administrațiile publice vor dezvălui planuri de dezvoltare și investiții care depășesc orice imaginație.

La Gala SCIA 8, organizată de Asociația Română pentru Smart City în parteneriat cu Urban Scope, viitorul urban nu este doar o proiecție, ci o realitate în construcție, cu proiecte ce vizează transformarea digitală și sustenabilă a comunităților noastre. În prezența liderilor din administrația centrală și locală, precum Sebastian Burduja - Ministrul Energiei, Cristian Popescu Piedone - Primarul Sectorului 5, Ciprian Ciucu - Primarul Sectorului 6, Toma Constantin - Primarul Municipiului Buzău, Valeriu Zgonea - Președinte ANCOM, Dragoș-Cristian Vlad - Președintele Autorității pentru Digitalizarea României, și alți peste 400 de invitați VIP, se vor dezvălui planuri de investiții ce pot atinge sume astronomice, destinate să redefinească conceptul de oraș inteligent.

Ce înseamnă asta pentru locuitorii orașelor din România?

Înseamnă mai mult decât trotuare reparate și iluminat public eficient. Proiecte de peste 2 miliarde de euro vor fi prezentate cu această ocazie. Vorbim despre sisteme inteligente de gestionare a traficului, care să reducă congestia și poluarea, despre soluții de mobilitate urbană ce facilitează deplasările zilnice, despre infrastructuri verzi care să crească calitatea vieții, și despre digitalizarea serviciilor publice pentru un acces facil și rapid la nevoile cetățenilor.

De ce este Gala SCIA 8 un punct de cotitură pentru România?

Pentru că reunește toți actorii capabili să facă această transformare posibilă: guvernul, autoritățile locale, companiile private, startup-urile inovatoare și, nu în ultimul rând, cetățenii. Este o platformă de dialog și colaborare, unde ideile se transformă în acțiuni concrete.

Nu ratați această ocazie unică!

Participarea la Gala SCIA 8 nu este doar o oportunitate de networking, ci și o șansă de a fi la curent cu cele mai noi tendințe în urbanismul inteligent și de a contribui activ la modelarea viitorului orașelor din România. Este momentul să aflăm împreună care vor fi următorii pași în evoluția urbană și cum tehnologia și inovația pot crea un mediu mai bun pentru toți.

Evenimentul se va desfășura în 4 Aprilie, la Nord Events Center by Globalworth, iar pentru mai multe informații și înscrieri, puteți vizita scia.ro.

Știri pe Surse va fi prezent la eveniment!

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.