Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Un episod incendiar cu Geoană și Vanghelie la CExN al PSD din Orăștie

Vanghelie - sursa:fanatik.ro

In Comitetul Executiv National al PSD de la Orastie (29-30 iunie 2014) s-a pus pentru prima oara problema excluderii din PSD a lui Marian Vanghelie și a lui Mircea Geoană, au declarat surse din PSD pentru stiripesurse.ro.

Motivul a fost, spun sursele citate, incercarea ‘extrem de agresiva’ a lui Mircea Geoana de a se impune drept candidat la alegerile prezidentiale, in locul lui Victor Ponta. Sursele citate spun ca Geoana si Vanghelie incercau sa gaseasca in tara sprijin din organizatiile judetene si lucrurile puteau sa ia o turnura periculoasa pentru unitatea echipelor de campanie.

In acest context, Victor Ponta avea in fata varianta excluderii celor doi, insa o asemenea decizie in plina campanie prezidentiala ar fi daunat grav imaginii partidului. Pe de alta parte, o amanare a tensiunilor ar fi insemnat posibilitatea ca Mircea Geoana sa-si depuna si el candidatura in PSD pentru alegerile prezidentiale si lucrurile sa arate mult mai rau decat in primul scenariu.

Surse din PSD ne-au relatat ca s-a intervenit in forta la Geoana-Vanghelie sa-si abandoneze planurile pentru ca Ponta are cele mai mari sanse si daca va castiga atunci toata lumea va fi multumita. In paralel, PSD-istii au anihilat in teritoriu orice semn de intrebare cu privire la candidatura lui Victor Ponta.

Pe parcurs, toata lumea s-a prins ca intreaga scenetă era o simpla poveste, asa ca s-a trecut la planul reintrarii lui Mircea Geoana si Marian Vanghelie in adevaratele jocuri din PSD. Trecerea de la statutul de ‘ajutoare’ si ‘tolerati’ la cel de membri influenti in conducerea partidului era programata pentru Congresul PSD.

Citește și:

STENOGRAMA mazilirii lui Vanghelie: Ai sunat toti presedintii sa le spui ca Ponta e prost

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.