Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Vasile Blaga: Putem colabora la alegerile europarlamentare cu Partidul Mișcarea Populară / AUDIO

vasile blaga

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri, pentru STIRIPESURSE.RO, ca isi doreste o dubla colaborare cu Partidul Miscarea Populara la alegerile europarlamentare, cu o singura conditie: noul partid sa nu "agreseze" PDL-ul.

Vasile Blaga a explicat ca relatia politica cu Partidul Miscarea Populara va depinde in mare parte de partidul proaspat inregistrat.

“Era previzibila inscrierea. Au indeplinit conditiile, este in regula. Mai departe, relatiile dintre Partidul Miscarea Populara si Partidul Democrat Liberal vor depinde mai mult de Partidul Miscarea Populara. Daca vor agresa PDL si structurile lui, sigur ca vom fi adversari. Asta ar inseamna, de altfel, sa-si incalce si manifestul cu care au pornit la drum, ca ei se adresau coamenilor nemultumiti de politica, care nu s-au prezentat la vot, asta au declarat la inceput. In continuare, temperatura relatiilor dintre noi va depinde de comportamentul lor”, a declarat Vasile Blaga pentru pesurse.ro.

[audio wav="http://www.stiripesurse.ro/wp-content/uploads/2014/01/Vasile-Blaga-partea-I.wav"][/audio]

Intrebat daca este posibila o colaborare cu PMP la europarlamentare, presedintele PDL a tinut sa precizeze ca sustine “la fel de apasat” liste separate, dar exista totusi doua paliere pe care se poate colabora, anume un pact de neagresiune si monitorizare comuna in sectiile de vot.

“Putem nu numai cu Partidul Miscarea Populara, daca relatiile sunt normale, cu toate fortele de pe dreapta sa avem o colaborare in sensul sa nu avem atacuri reciproce si, mai mult, in tot ceea ce inseamna o zi electorala care nu este simpla, cu oameni in sectii de votare, astfel incat sa nu se poata intampla lucruri nelegale in sectiile de votare”, a declarat Vasile Blaga.

[audio wav="http://www.stiripesurse.ro/wp-content/uploads/2014/01/Vasile-Blaga-partea-II.wav"][/audio]

Citește și :

Partidul Miscarea Populara a fost inregistrat

EXCLUSIV Planul de la Cotroceni: 15 parlamentari PDL vor sa treaca la PMP

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.