Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Vicepreședinte PNL: "M-am inscris in PSD"

RO, ca s-a inscris in PSD. "M-am inscris in PSD. Alta varianta tehnica nu exista in acest moment pentru ca cei de la PNL au contestat existenta USL. Am ales varianta asta pentru ca nu am putut sa ne tinem de promisiunile facute alegatorilor din Satu Mare, nici celor din Romania facute la nivelul Parlamentului European si nici mie personal", a declarat Ovidiu Silaghi pentru STIRIPESURSE.RO. Intrebat ce mesaj are pentru Crin Antonescu, Silaghi a raspuns: "Asa e in viata, mai castigi, mai pierzi". Ovidiu Silaghi va fi candidatul USL la alegerile parlamentare partiale, a anuntat duminica Victor Ponta. 'Puteam să avem decizia de a merge separat, fiecare partid, însă am decis şi mă bucur foarte tare că vom avea un candidat comun, domnul Ovidiu Silaghi va fi susţinut de către toate partidele care au format USL-ul. I-am rugat pe colegii mei de la PSD să înţeleagă că acest sacrificiu pe care îl cer, de a avea candidat comun, care să nu fie de la PSD, se referă la ceva mai important decât un colegiu de deputat, se referă la un mesaj pe care îl dăm întregii ţări, acela că putem fi uniţi, aşa cum am fost în USL tot timpul, mai ales la faptul că în 2016 aici la Satu Mare vom fi din nou uniţi ca să câştigăm. Altfel, prin sistemul de vot cu un singur tur întotdeauna primarul municipiului şi preşedintele CJ vor reveni UDMR-ului', a afirmat Ponta.

Premierul a explicat că într-un judeţ precum Satu Mare partidele româneşti pot câştiga în faţa UDMR doar dacă se aliază.

'În această formulă a Uniunii Social Liberalii am reuşit aici la Satu Mare să câştigăm atât preşedinţia Consiliului Judeţean cu preşedintele Ştef cât şi la primărie cu primarul Coica, după foarte mulţi ani, să avem preşedinte al CJ şi primar care să nu fie de la UDMR. Asta a dovedit încă o dată că atunci când suntem unici suntem mai puternici şi putem să facem mai mult pentru judeţul Satu Mare, pentru municipiu şi pentru România', a mai spus Ponta. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.