Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Excursii exotice la Târgul de Turism - O întâlnire cu leii sau cu girafele în Kenya poate costa 2.800 de euro

www.paginadebanci.ro
leu

În ultima perioadă, românii au început să caute și vacanțe exotice, care includ mai mult destinații sălbatice, precum Tanzania, Zanzibar sau Kenya. Prețul mediu pentru o astfel de excursie, care include o întâlnire cu leii sau cu girafele, ajunge la 2.800 de euro informează mediafax

Operatorii prezenți la Târgul de Turism de la Romexpo, care are loc în perioada 15-18 noiembrie, prezintă foarte multe oferte pentru destinații deosebite, în afara excursiilor clasice, la mare, all inclusive, pe care românii le preferă cu precădere.

„Ca destinații exotice preferate, Australia este destul de căutată, dar nu este foarte ușor vandabilă, pentru că zborul este destul de lung, și în afară de asta nici programul nu este foarte ieftin. Durează două săptămâni și costă undeva la 3.900 de euro, în care se includ zborul, tururile din Australia, inclusiv un zbor între Australia și Noua Zeelandă, și sunt și câteva mese incluse. Există și un program de safari, dar aici Africa este foarte căutată”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dragoș Horhocea, manager al unei agenții de turism care operează destinații exotice.

Potrivit acestuia, românii au început să caute destinațiile care includ safari și se pot bucura de compania animalelor sălbatice. Managerul spune că tururile safari nu sunt periculoase.

„În ceea ce privește destinațiile exotice care includ safari, și anul acesta, și anul trecut, Kenya, Africa de Sud sau Zanzibar au fost preferate de români. Tururile de safari nu sunt periculoase, pentru că sunt foarte bine organizate, însă sunt spectaculoase. Prețul mediu pentru o astfel de excursie este 2.800 de euro, care include zborul, cazare în cabane sau corturi de lux, cu aer condiționat, în care dormi foarte bine și simți că dormi afară”, mai spune managerul.

Potrivit agențiilor de turism, turiștii români caută și Antarctica, dar acolo ei pot merge doar cu croazieră, care presupune plimbarea pe banchiză. Turiștii admiră priveliștea doar de pe vas, nu coboară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.