Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXECUTATĂ în trecut, Ecaterina Andronescu vrea capul Vioricăi Dăncilă: 'Când cineva pierde alegerile, aici se ajunge. O mare vină are și CEx-ul'

Inquam Photos / Octav Ganea
ecaterina andronescu

Ecaterina Andronescu este categorică în privința necesității demisiei Vioricăi Dăncilă din fruntea PSD: "când cineva pierde alegerile aici se ajunge, nu este o chestiune de noutate". Ecaterina Andronescu înfierează însă și CEx-ul care a legitimat multe dintre lucrurile care s-au întâmplat. Referitor la revenirea lui Gabriel Oprea, Ecaterina Andronescu s-a arătat revoltată și a spus că toate aceste jocuri s-au făcut cu încălcarea statutului.

Citește și: PNL anunță că a dat o imensă lovitură în Capitală! Cifre explozive

"Sigur, după părerea mea, trebuie să-și asume. În mod normal când cineva pierde alegerile aici se ajunge, nu este o chestiune de noutate. Probabil că nu este numai vina domniei sale dar trebuie să-și asume o bună parte din eșec și Comitetul Executiv care a fost de acord cu o mulțime din lucrurile care s-au întâmplat. Mai departe, varianta corectă este Congresul care să legitimizeze prin vot pe cei care vor fi desemnați că conducă PSD și să se așeze la treabă cei care vor fi desemnați. Pentru mine a fost o surpriză aseară să o adu pe doamna Dăncilă spunând că sunt acorduri cu liderii sindicatelor, nici nu știu care dinre sindicate și că liderii sindicatelor au devenit vicepreședinți ai PSD. Nu avem așa ceva în statut și mi-e foarte greu să înțeleg. Toți trebuie să respectăm legea fundamentală a PSD care este statulul", a declarat Ecaterina Andronescu.

Citește și: Oreste îl ‘curentează’ pe Mircea Badea, după victoria lui Klaus Iohannis: Bravo, 5 secunde, ai înfrânt și de data asta! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.