Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Execuție în Guvern: Ministrul Mediului, fiul fostului președinte, a fost împușcat mortal, în biroul său, de un prieten, în Republica Dominicană

embamex.sre.gob.mx
dominicana

Ministrul Mediului din Republica Dominicană, Orlando Jorge Mera, a fost împuşcat mortal luni de un apropiat în biroul său din interiorul ministerului, a anunţat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, notează AFP.

"Informaţiile pe care le deţinem în acest moment indică faptul că, la primele ore ale zilei de astăzi (luni), ministrul mediului şi-a pierdut viaţa într-un atac armat în biroul său", a declarat Homero Figueroa.

"Miguel Cruz, persoana identificată ca trăgător, era un prieten personal al ministrului", a adăugat el, precizând că acesta a fost "arestat" şi că o anchetă este în curs pentru a afla motivul crimei.

Potrivit mai multor surse din cadrul ministerului, care au dorit să-şi păstreze anonimatul, un bărbat înarmat a intrat în forţă în cursul reuniunii săptămânale a ministrului cu adjuncţii săi şi a deschis focul.

Acest apropiat al victimei a putut avea acces mai uşor în zonele de securitate din cadrul ministerului, scrie agerpres.ro.

Poliţia a refuzat deocamdată orice comentariu. Echipele AFP aflate la faţa locului au văzut intrând în clădire unităţi ale poliţiei de elită.

"Suntem consternaţi de ceea ce s-a întâmplat", a scris pe Twitter Ministerul Mediului al cărui sediu din Santo Domingo a fost evacuat.

Ministrul mediului era fiul fostului preşedinte dominican Salvador Jorge Blanco (1982-1986), mai scrie AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.