Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Executie in PSD. Un europarlamentar a fost exclus

psd1

PSD ramane incepand de miercuri fara un europarlamentar. Nu pentru ca acesta ar fi ales sa plece la alt partid, ci pentru ca PSD a ales sa il excluda. Este vorba de europarlamentarul Catalin Ivan, fost purtator de cuvant al partidului, care a devenit insa un critic dur al acestuia si al actualei conduceri dupa alegerile prezidentiale si excluderea lui Geaona si Vanghelie din PSD.

Excluderea incomodului Ivan a fost decisa de organizatia PSD sector 1, organizatia pe care Ivan a si condus-o pana la aparitia tensiunilor intre el si PSD. Motivul excluderii a fost faptul ca "a continuat acţiunile negative la adresa PSD".

"Este o decizie a organizaţiei locale", a afirmat Tudorache, precizând că, legal, Ivan face parte încă din organizaţia sector 1 deoarece transferul său la filiala Dobrobvăţ (Iaşi) nu a fost aprobat.

Într-o intervenţie la Realitatea TV, Cătălin Ivan a precizat că va contesta această decizie, pe care o condideră ilegă, el susţinând că nu mai făcea parte din organizaţia PSD sector 1 Bucureşti, întrucât aceasta a fost dizolvată.

”Eu sunt plecat de la organizaţia sector 1, pe care a dizolvat-o ilegal Victor Ponta ca să mă înlăture pe mine. Această decizie a fost luată de domnul Tudorache, care este unealta lui Liviu Dragnea”, a susţinut Cătălin Ivan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.