Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exemplu că se poate: Municipiul în care masca este vândută cu 49 de bani! Patronii au cumpărat 5 milioane de bucăți

Inquam Photos / Octav Ganea
oameni masca

Administratorii unui magazin din Focşani au comandat peste 5 milioane de măşti de protecţie, pe care le vând la preţul de 49 de bani.

Aproape un milion de măşti s-au vândut în mai puţin de o zi pentru că au venit la cumpărături chiar şi oameni din alte judeţe.

Citește și: Șantajul dintre două videochatiste s-a terminat în instanță: ‘Știu ce faci, dragă fată norocoasă. Știu unde, știu pe ce site-uri, la ce studio’

”Până acum, sunt 12 milioane de măşti contractate, dar 6 milioane se vor vinde de aici, încă 6 sunt pentru distribuitori, că nu cred că putem să vindem pentru populaţia Vrancei 12 milioane. Iniţiativa a fost simplă ne-am dorit să scăpăm de acest virus. Având prieteni, având membri ai familiei infectaţi, mi-am dat seama că doar împreună putem să combatem răspândirea acestui virus. Ne-a propus să încurajăm purtatul măştilor. Ne-am gândit care ar preţul optim, preţul cel mai mic la care omul ar cumpăra, şi atunci am ajuns la preţul ăsta de 0,49 de lei. Până acum am văzut că e cel mai mic preţ din ţară.”, a declarat Cozmin Buzăianu, administrator al supermarketului din Focşani, scrie romania-actualitati.ro.

Utilizarea măştilor de protecţie a devenit obligatorie şi în unele spaţii publice din Vrancea, începând de săptămâna trecută, iar purtarea lor în spaţii închise este reglementată din perioada stării de urgenţă.

Citește și: Poliția și jandarmeria, mobilizare masivă la înmormântarea lui Emi Pian .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.