Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exerciţiu privind intervenţia în cazul unei ameninţări cu bombă la o judecătorie

facebook.com
dosare semnaturi

Jandarmi, poliţişti, pompieri, angajaţi ai SRI şi STS vor participa vineri la un exerciţiu de antrenament privind intervenţia în cazul unei ameninţări cu bombă la Judecătoria Aiud.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, AGERPRES, de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Alba, intervenţia în cazul unei ameninţări cu bombă este tema unui exerciţiu de antrenament organizat, vineri, de Jandarmeria Alba, la Judecătoria Aiud.

"Astfel de antrenamente se desfăşoară periodic şi au ca scop instruirea efectivelor cu privire la gestionarea unei situaţii de criză. Vineri vor fi verificate, printre altele, funcţionarea canalelor de comunicare între instituţii, timpul de reacţie a echipelor de intervenţie, viabilitatea fluxului decizional şi, nu în ultimul rând, deprinderile practice ale intervenienţilor", se menţionează în comunicat.

Alături de Jandarmeria Alba vor acţiona efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Unirea" al Judeţului Alba, Grupării de Jandarmi Mobile "Regele Ferdinand I" Târgu Mureş, Direcţiei Regionale de Informaţii Transilvania Sud şi Serviciului de Telecomunicaţii Speciale Alba.

Având în vedere numărul participanţilor şi specificul intervenţiei, traficul auto şi pietonal va fi restricţionat vineri după-amiaza în zona Judecătoriei Aiud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.