Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EximBank SA devine Exim Banca Românească SA, din mai 2023

eximbank.ro
eximbank

Banca de Export Import a României - EximBank SA va deveni Exim Banca Românească din 10 mai 2023, modificarea denumirii băncii şi schimbarea emblemei băncii fiind aprobate luni de Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor EximBank.

"Am recurs la această schimbare pentru că, deşi în cei peste 30 de ani de activitate EximBank şi-a extins considerabil aria de adresabilitate, denumirea a rămas aceeaşi fiind limitativă şi nişată, fără să reflecte activitatea reală a băncii. Este şi motivul pentru care brandul EximBank s-a fixat în memoria colectivă asociat cu . Acum că EximBank este o bancă universală, după fuziunea cu Banca Românească, era absolut necesară adoptarea unei noi identităţi care să marcheze extinderea adresabilităţii şi către persoanele fizice. Ca atare, am considerat că este important să facem mult mai vizibil acest lucru, iar, pentru aceasta, aveam nevoie de un nou brand care să reflecte tot ceea ce suntem acum: o nouă bancă românească de top, un partener de banking de încredere pentru toată lumea, persoane fizice sau juridice, inclusiv exportatori. Adică Exim Banca Românească", a precizat Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Noua identitate de brand are ca element central fuziunea dintre cele două bănci, valorificând notorietatea celor două branduri - prin păstrarea prescurtării Exim şi alăturarea denumirii Băncii Româneşti, menţine în mare parte elementele vizuale consacrate ale EximBank, dar include în paleta de culori tricolorul (roşu, galben şi albastru) pentru accentuarea "naţionalităţii" băncii şi promovarea valorilor româneşti, informează Agerpres.

EximBank este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de credit după active. Banca oferă clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă largă de produse şi servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. EximBank operează o reţea naţională de distribuţie de 83 de sucursale şi 26 de Centre de Afaceri, acestea din urmă fiind dedicate exclusiv companiilor, reţea care îi permite să fie aproape de clientela de retail şi corporate şi să implementeze diverse programe de dezvoltare româneşti şi europene.

Independent de componentele specifice unei bănci universale, EximBank continuă să acţioneze pe segmentul garanţiilor şi asigurărilor de stat, conform mandatului primit din partea statului român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.