Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Există Diaspora!

ziarulunirea.ro
diaspora
"Nu stiu altii cum sunt, dar membru PNL fiind nu pot sa nu observ lipsa unui subiect din discutiile unei tabere! Colegilor, sper ca odata cu "transarea" ati luat in calcul si problemele celor din Diaspora. Trecand peste partea interna si alegerile din 25, nu strica sa va ganditi real la sustinerea celor de peste hotare! Eu nu pot decat sa va multumesc ca, imi faceti decizia mai usoara la alegerile interne!  Nu am vazut sa avem reprezentanti in Guvernul actual, am avut un minister care a fost desfiintat, avem o asa zisa institutie  care se ocupa de problemele romanilor de peste granita fara sa aiba statut legal!  Acestea sunt probleme reale  dragi colegi, dar vad ca dumneavoastra ignorati  Diaspora si problemele ei.   Singura echipa care dezbate si sustine este TEAMORBAN! Sa inteleg ca dumneavoastra nu reusiti sa ne vedeti decat in anumite momente!
PS: Problemele reale din Diaspora le poti afla de la cei care stau in Diaspora, nu de la oameni care stau in tara si pretind ca stiu ce se intampla peste granita!" Scrie pe pagina de socializare Nicolae Scutaru, proaspat ales, Presedinte al liberalilor din UK.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.