Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Există risipă mare în investiții, avertizează șeful Consiliului Fiscal: 'A avut dreptate Răzvan Cuc, nu ştim să ne apărăm interesele'

daniel daianu

În sectorul investițiilor, există o risipă mare, iar unii constructori fac o treabă de mântuială, a declarat, miercuri, președintele Consiliului Fiscal, Daniel Dăianu, în cadrul unei conferințe organizate de DC News.

“Există risipă mare în investiţii şi treabă de mântuială a unor constructori. Şi aici mă refer şi la constructorii care subcontractează, aşa zisele firme mari. Şi aici a avut dreptate domnul Cuc, nu ştim să ne apărăm interesele. Din păcate, nici contractele nu sunt construite bine. E vorba de pricepere, pentru că la vorbe…Uitaţi şi statul român, care este dat în judecată în strănătate de unii care spun că sunt investitori români, cetățeni români, dar când e vorba despre asta, sunt din alte părţi. Noi avem probleme cu bugetul public", a spus Dăianu, conform Mediafax.

Felix Bănilă, mișcare-bombă înainte de a-și da demisia: Oana Hăineală, pe făraș / SURSE

Totodată, președintele Consiliului Fiscal a menționat că avem un context internațional supus unei deteriorări majore, menționând războaiele comerciale și valutare, fragmentarea economiei mondiale, stagnarea economică în vest, pericole geopolitice.

“Să nu ne împușcăm singuri în picior. Să evităm erori ca OUG 114. Trebuie să avem tăria să acceptăm faptul că această ordonanță este o greșeală”, a mai afirmat președintele Consiliului Fiscal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.