Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Există viață și după coronavirus - S-a vindecat de noul virus la 101 ani: Record pentru China

Xinhua
wuhan coronavirus

Un chinez infectat cu noul coronavirus imediat ce a împlinit 101 ani s-a vindecat după o săptămână petrecută în spital. Medic: „Părea foarte energic când a ieșit din spital”, scrie „Daily Mail”, potrivit MEDIAFAX.

Chinezul s-a îmbolnăvit imediat după împlinirea celor 101 ani și a fost internat în spital o săptămână.

Citește și: Marian Godină a explodat la adresa Sorinei Pintea: ‘Aia e umilire, doamnă! Aia e afectare a stării de sănătate! Ăla e lucru inuman’

Bărbatul a fost externat miercuri din spitalul din Wuhan.

Un medic a spus că bărbatul părea „foarte energic” când a ieșit din spital: „Vorbea des despre soția sa, în vârstă de 92 de ani. Spunea că trebuie să își revină repede ca să poată merge acasă și să aibă grijă de ea”.

Chinezul vindecat este cu 3 ani mai în vârstă decât precedentul titular al recordului. Cea mai vârstnică pacientă din China infectată cu noul coronavirus și vindecată a fost o femeie în vârstă de 98 de ani.

Hu Hanying fusese diagnosticată cu infecţie la plămâni şi insuficienţă cardiacă, potrivit presei internaţionale. Femeia a fost externată împreună cu fiica sa în vârstă de 54 de ani, care fusese, de asemenea, infectată cu noul coronavirus.

Citește și: VIDEO Șefa DSP Timiș s-a făcut de râs, în timp ce dădea detalii despre un caz de coronavirus: ‘Lumina chiar mă deranjează’

Cele două femei au fost internate la spitalul Leishenshan din Wuhan, un spital de urgenţă, construit de la zero în doar 12 zile pentru a trata pacienţii cu coronavirus. Anterior, cel mai bătrân pacient chinez care s-a recuperate era în vârstă de 96 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.