Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Există viață și după Halep: România, calificare triumfală în Billie Jean King Cup

biilie jean king cup

Jaqueline Cristian a câștigat al treilea meci al României împotriva Serbiei la Billie Jean King Cup și a obținut calificarea echipei naționale la meciul de baraj pentru turneul final din 2024 al competiției de tenis. Cristian a învins-o pe Lola Radivojevic cu 7-5, 6-4, 7-5.

Mai sunt de jucat 2 meciuri din această partidă, dar rezultatul acestora va mai conta doar pentru palmares.

După al treilea meci al confruntării Serbia – România, de la Kraljevo, Serbia, din play off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup, victoria lui Jaqueline Cristian a dus scorul general la 3-0 și România va juca în primăvara anului viitor barajul pentru accederea la turneul final al fostei FedCup.

Cristian a câștigat primul set al meciului cu tânăra de 18 ani (276 WTA) cu 7-5, după care a cedat al doilea set cu 4-6.

În setul decisiv, care a durat peste 70 de minute, Cristian a reușit un break pe final de meci, după câteva game-uri foarte disputate.

România conducea cu 2-0, la capătul primei zile a confruntării, după victoriile Gabrielei Ruse (125 WTA) și a lui Jaqueline Cristian (98 WTA).

În primul meci, Gabriela Ruse a câștigat vineri în fața jucătoarei de 17 ani, Mia Ristic (353 WTA), cu 7-6 (2), 6-3, în aproape două ore de joc.

Cristian a învins-o, tot vineri, în al doilea meci, pe Aleksandra Krunic (689 WTA), cu scorul de 7-5, 6-4, la capătul unui meci de o oră şi 45 de minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.