Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exod la ALDE Alba: Sute de membri au migrat la PPU

traseism

Război de declarații la Alba între ALDE și PPU, după ce umaniștii s-au lăudat că au smuls de la liberal-democrați sute de membri. După comunitatul umaniștilor, ALDE Alba a ieșit cu un drept la replică să dezmintă informația, anunțând că o asemenea migrație nu a avut loc niciodată.

Sute de membri din nouă organizații județene ALDE din Alba, alături de liderul Ioan Dărămuș, au părăsit formațiunea politică și s-au alăturat PPU-sl.

„Această decizie vine ca urmare a neimplicării echipei de conducere a organizației județene ALDE. Doresc pe această cale să salut numirea domnului Daniel Ionașcu ca Președinte Executiv al PPU (social-liberal), alături de care îmi doresc să obținem rezultate remarcabile”, a transmis Ioan Dărămuș.

Citește și: Privatizarea' sistemului de sănătate, subiect de dispută în studioul Digi24! Victor Ponta l-a ciuruit pe un secretar de stat: 'E o nebunie'

Foștii membri ALDE se alătură astfel organizației umaniste existente în județul Alba, care devine una dintre cele mai numeroase din țară.

Anunțul vine după ce în urmă cu câteva zile umaniștii l-au ales pe Daniel Ionașcu în funcția de președinte executiv al partidului, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Național la care a participat și europarlamentarul Maria Grapini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.