Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Experiența SCANDALOASĂ avută de un medic: colegii ei din linia întâi i-au sunat mama după ce femeia murise

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam pacient terapie intensiva spital medic

Consilierul judeţean Dana Maria Morăraş (PSD) i-a solicitat, joi, preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean, să intervină la conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) pentru a face mai eficientă activitatea de relaţii cu pacienţii cu COVID-19, după ce un reprezentant al instituţiei ar fi sunat-o pe mama sa, după ce aceasta a decedat, informează Agerpres.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

"Doamna preşedintă, stimaţi colegi, eu nu sunt medic, dar am trecut prin experienţa groaznică de infecţie cu COVID toată familia, din păcate mama a şi decedat. Şi dacă tot aveţi întâlniri săptămânale cu conducerea DSP, aş avea şi eu o rugăminte, o solicitare. Nu ştiu ce se poate face acolo, dar în cazul nostru, pe mama au contactat-o, au încercat să o contacteze cei de la DSP după ce a decedat şi pe noi ne-a contactat în a şaptea zi. (...) Eu am fost sunată de DSP după o săptămână, mama după ce a decedat, pe urmă am avut o mare problemă să primim acele acte să dovedim la serviciu că am stat acasă", a reclamat consilierul Dana Maria Morăraş, joi, în timpul şedinţei ordinare de Consiliu Judeţean.

Aceasta a cerut intervenţia preşedintelui CJ Sibiu, după ce aceasta a anunţat că are întâlniri săptămânale cu directorii spitalelor din subordine. Preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, a precizat că nu are întâlniri cu cei din DSP.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Nu este prima dată când DSP Sibiu a sunat un pacient decedat de COVID-19. În luna noiembrie 2020, DSP a transmis public, scuze, faţă de familia unui sibian decedat de COVID-19, pe care, din greşeală, un angajat al DSP l-a sunat, după ce a murit bolnavul, să întrebe cum se simte acesta. AGERPRES a solicitat un punct de vedere din partea DSP Sibiu, însă deocamdată instituţia nu a răspuns.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.