Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicația unui lider PSD, după ce fiul său a mers la lansarea neoficială a partidului lui Ghiță

sebastian ghita ancheteonline.ro

Fiul cel mare al vicepresedintelui PSD Rovana Plumb a participat la petrecerea organizată de Sebastian Ghita intr-un club din capitala si in care s-a lansat la apă viiitorul partid al deputatului. Intrebata ce parere are despre noul partid pe care Ghita a anuntat ca-l va infiinta si daca ar putea trece in noua formatiune, Rovana Plumb a declarat ca personal se regaseste in PSD.

"Desigur, ceea ce doreste dl Ghita este problema dansului, eu vreau sa demonstram in continuare ca PSD este un partid solid, unit, pentru asta trebuie sa continuam reforma in partid si cred ca principalele provocari ale urmatoarei perioade sunt bugetul si de asemenea Guvernul, restructurarea acestuia. Dintotdeauna am fost atasata valorilor social-democrate, sunt atasata principiului solidaritatii, ma regasesc in PSD", a declarat ea.

"Deocamdata este doar o dorinta (a lui Ghita, n.red.), vom vedea ce se va intampla, nu pot sa ma pronunt in momentul de fata", a precizat vicepresedintele PSD, intrebat daca partidul lui Ghita va rupe din PSD.

In ceea ce priveste participarea fiului sau cel mare la party-ul lui Ghita, Rovana Plumb a mentionat ca fiul sau i-a facut campanie lui Victor Ponta.

Fiul cel mare e membru PSD, la fel si fiul meu cel mic si ambii au participat la campania electorala si s-au implicat", a declarat vicepresedintele PSD.

Citeste si:

Sebastian Ghita: Din ianuarie strang semnaturi pentru un nou partid

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.