Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLICAȚIE de șef de serviciu de informații arab: Tom și Jerry, de vină pentru terorism/ VIDEO

http://egyptianstreets.com/
Tom Jerry

Afirmatia stupefianta vine din gura sefului Serviciului de Informatii egiptean , care a subliniat influenta nefasta a personajelor create de William Hanna si de Joseph Barbera in propagarea violentelor in zona.

Vezi și: DECIZIE CCR: Veste MARE pentru TOȚI angajații din România

”Tom si Jerry sunt instigatori la violenta, responsabili cu cresterea extremismului in Orientul Mijlociu”, a denuntat Salah Abdel Sadek, responsabilul Serviciului de Informatii egiptean, blamand in egala masura jocurile video si filmele violente, informeaza RT.

Sadek a facut aceasta declaratie surpinzatoare in timpul unei conferinte intitulate ”Media si cultura violentei”, tinuta la universitatea din Cairo. Potrivit acestuia, ”Tom si Jerry” este un serial care-l lasa pe telespectator sa creada ca violenta este naturala. ”Ei (Tom si Jerry) afiseaza violenta cu umor si trimit urmatorul mesaj: da, pot sa lovesc..Si utilizeaza si explozibili”, a deplans Sadek.

Urmare a acestui discurs, ziarul Youm7 a publicat un articol intitulat ”Cinci acuzatii cu care se confrunta Tom si Jerry”, articol care condamna promovarea atitudinilor nefaste (tutun, alcool) si mentioneaza ca diabolicul cuplu de benzi desenate ”perturba sensul justitiei, inspirandu-i pe copii la proiecte sinistre si incurajand violenta prin utilizarea cutitelor , pistoalelor sau drujbelor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.