Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicațiile liderului PSD, care și-a angajat consilier personal un fost mare baron

PSD2

Fostul baron al PSD de Iași, Gheorghe Nichita, se reapropie de PSD și va consilierul personal al președintelui CJ Iași, Maricel Pop. În ciuda problemelor penale, președintele de CJ susține că Nichita beneficiază de prezumția de nevinovăție și arată că are nevoie de experiența acestuia în gestionarea marilor proiecte.

Citește și: Kovesi a declanşat RĂZBOIUL între Putere şi Opoziţie: 'Vor să scoată dinţii procurorilor'

Citește și: Planul secret al lui Liviu Dragnea a fost DEVOALAT la Antena 3: 'A fost regizat'

Preşedintele CJ Iaşi, Maricel Pop, a spus, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că până la o decizie a instanţei, Gheorghe Nichita se bucură de prezumţia de nevinovăţie şi că are nevoie de experienţa sa la Consiliul Judeţean.

Popa a anunţat că Nichita va începe să lucreze de luni în CJ Iaşi, în funcţia de consilier al său şi se va ocupa ”cu dezvoltarea proiectelor importante ale judeţului”.

”Nu avem atât de mulţi oameni în Iaşi care să se priceapă. Are experienţă bogată în administraţie şi trebuie să o folosim. Avem proiecte mari şi el poate merge la Bucureşti. Nu am om la CJ să-l trimit la ministere pentru un aviz. Nu va avea drept de semnătură, dar va avea un birou împreună cu ceilalţi consilieri ai mei”, a spus preşedintele CJ Iaşi, Maricel Popa, conform News.ro.

Gheorghe Nichita a declarat, miercuri, la o televiziune locală, că va fi consilier al preşedintelui CJ Iaşi, Maricel Popa, şi că se va ocupa de coordonarea proiectului Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor din judeţul Iaşi. El a mai spus că nu vrea ”încă” să se implice politic în PSD Iaşi şi că angajarea sa la CJ nu reprezintă o mutare politică, în condiţiile în care Maricel Popa este liderul filialei judeţene a PSD Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.