Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicaţia unei demisii în PSD

psd

O demisia a unui social-democrat s-a trasformat într-o adevărată telenovelă după un conflict în PSD. Senatorul Şerban Nicolae, cel care a cerut după alegeri excluderea lui Ilie Sârbu din PSD, şi-a dat demisia din Comisia Juridică a Senatului. Gestul a fost interpretat ca o răzbunare a liderului senatorilor PSD, Ilie Sârbu. Partidul susţine, într-un comunicat oficial, să lucrurile au stat altfel.

Potrivit comunicatului PSD, Şerban Nicolae şi-a dat demisia încă din 20 noiembrie. "Respingem toate informaţii potrivit cărora senatorul Şerban Nicolae a fost „mazilit”. Înlocuirea acestuia din Comisia Juridică de numiri, disciplină, imunităţi şi validări s-a produs că urmare a demisiei pe care acesta a depus-o în dată de 20 noiembrie 2014. Potrivit documentului, senatorul Şerban Nicolae a ales să îşi continue activitatea doar în cadrul Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii", susţin social-democraţii.

Noul membru al Comisiei este senatorul UNPR Neagu Mihai.

Dincolo de această explicaţie oficială, surse politice susţin că demisia lui Şerban Nicolae este sinonimă cu evitarea unei situaţii delicate. Acesta nu ar mai dori să facă parte din comisia care este pusă în această perioadă în situaţia de a încuviinţa arestările unor colegi social-democraţi.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.