Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicație halucinantă! Un Agent economic din Moldova a refuzat 4 tone de motorină donate de România

benzina, motorina, combustibil

În contextul distribuirii motorinei donate de România, agentul economic în cauză a refuzat combustibilul pentru că mașina a ajuns prea târziu, transmite știri.md

Mașina cu patru tone de motorină a ajuns la ora 18.30-18.40 acasă la agentul economic respectiv, dar acesta a refuzat combustibilul, motivând că lucrează până la ora 18.00 dar și că nu vrea ca autoritățile să-i fure din timpul lui liber.

Mașina încărcată cu combustibil a fost nevoită să se întoarcă de la Orhei la Ocnița pentru că nu avea planificate alte deplasări în raion.

„La ziua de azi noi am repartizat 1.404 tone la 190 de agenți economici. Aceștia sunt agenți economici care au avut de primit mai mult de 2.500 litri de motorină. Este pentru prima dată când motorina le este adusă beneficiarilor. De ieri am început să distribuim motorina agenților economici care au solicitat cantități mai mici. Am avut caz când am ajuns cu motorina până la un agent economic acasă, la 18.30-18.40, unde dumnealui ne-a comunicat că lucrează doar până la ora 18.00. Că îi timpul lui liber. Am fost nevoiți să întoarcem mașina de la Orhei la Ocnița, cu aproape patru tone de motorină ”, directorul Agenției Rezerve Materiale Gheorghe Tretiacov, în cadrul întrevederii cu ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu.

Citește și Rusia se va lega cu Tiraspolul print-o conexiune aeriană directă și va simplifica obținerea cetățeniei ruse pentru aceștia

Totodată, directorul Agenției Rezerve Materiale, a subliniat că zilnic pe site-ul Agenției, între orele 8:00-9:00, sunt publicate listele cu beneficiari, iar toate apelurile solicitanților sunt examinate (săptămânal circa 1.700).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.