Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicație INCREDIBILĂ a Metrorex după ce la metrou s-a DAT ALARMA din cauza unor degajări de fum

LOGO_Metrorex

Metrorex anunţă că, vineri dimineaţă, un călător al unui tren care circula pe Magistrala 1, în direcţia Preciziei, a apăsat butonul de alarmă din cauza unei degajări de fum, dar echipele companiei au constatat că era vorba despre o degajare de praf. Praful a ajuns în tren prin ventilaţie, la staţia Eroilor, unde au loc lucrări, precizează reprezentanţii Metrorex, precizând că siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol.

Citește și: Explicație SPUMOASĂ: Ludovic Orban anunță cum a plătit creditul de 10.000 de euro cu 3000 de lei pe lună

Reprezentanţii Metrorex arată că, vineri dimineaţă, într-un tren caree mergea în direcţia Preciziei, pe Magistrala 1 de metrou, un călător a apăsat butonul de alarmă pentru a anunţa o degajare de fum în salonul trenului.

"Echipele Metrorex au verificat starea tehnică a trenului şi astfel nu s-a confirmat sesizarea de degajare de fum, fiind vorba despre o degajare de praf, introdusă în salonul trenului prin sistemul de ventilaţie, la staţia Eroilor, întrucât în zona respectivă se desfăşoară lucrări. Personalul Metrorex a acţionat în scopul prevenirii oricăror eventuale pericole conform procedurilor în vigoare", spun reprezentanţii Metrorex.

Ei precizează cMtră circulaţia trenurilor de metrou nu a suferit modificări şi siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.