Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozia de pe şantierul Autostrăzii Moldova: Doi pacienți transportaţi la Bucureşti au arsuri pe mai mult de 40% din suprafaţa corpului

Antena 3
explozie-calimanesti

Cele două persoane rănite în urma exploziei produse pe şantierul Autostrăzii Moldova transportate la spitalele Floreasca şi ”Bagdasar Arseni” din Bucureşti au arsuri pe mai mult de 40% din suprafaţa corpului.

În cazul celui de la Spitalul ”Bagdasar-Arseni”, urmează să se întrunească o comisie medicală pentru a decide cu privire la oportunitatea transferului în străinătate. Ceilalţi trei răniţi, transportaţi la spitalul din Adjud, au fost deja externaţi, conform News.ro.

Pacientul aflat la Spitalul ”Bagdasar-Arseni”, în vârstă de 61 de ani, are arsuri de gradul l-ll pe 40 % suprafaţa corporală.

El a fost dus la sala de operaţii şi urmează să se întrunească o comisie medicală pentru a decide cu privre la oportunitatea transferului la o unitate medicală din străinătate.

În cazul pacientului adus la Spitalul Floreasca, arsurile sunt tot pe 40% din suprafaţa corpului, însă sunt de gradele ll - lll, afirmă reprezentanţi ai unităţii sanitare.

Acesta se află în curs de investigare.

Ceilalţi trei răniţi, transportaţi la Spitalul Municipal Adjud au fost deja externaţi, având arsuri superficiale, a precizat pentru News.ro managerul unităţii sanitare, Nicoleta Ivanciu.

Autorităţile din Vrancea au activat, în noaptea de miercuri spre joi, Planul Roşu de Intervenţie, după ce un incendiu a cuprins o magistrală de gaz, pe şantierul Autostrăzii Moldova. Patru muncitori ai firmei care lucrează la construcţia autostrăzii au murit, iat alţi cinci au fost răniţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.