Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozia din Braşov a făcut a treia victimă

Explozia de la moara din Brasov a facut a treia victima. O femeie de 51 de ani, in stare critica,a murit in spital

Femeia in varsta de 51 de ani ranita grav in urma exploziei produse la moara unei fabrici de paine din Brasov a decedat in cursul noptii de sambata spre duminica la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

"Insuficienta respiratorie s-a agravat, nu s-a mai ventilat mecanic, a intrat in stop cardiorespirator si a decedat aproape de miezul noptii. Femeia a fost internata de la inceput la Sectia de Terapie Intensiva in stare grava, iar medicii au facut toate eforturile pentru a o salva, dar in momentul in care plamanii cedeaza, nu se mai poate face nimic", a precizat pentru Agerpres, managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, dr. Daniela Neculoiu.

Alti trei raniti in explozie, care sunt internati la sectia de chirurgie plastica a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, se afla in stare buna si vor mai ramane cateva zile in spital pentru tratament, dar viata nu le este opusa in pericol, a precizat dr. Daniela Neculoiu.

Un alt ranit in explozia de la moara fabricii de paine, un barbat in varsta de 46 de ani, a murit saptamana trecuta dupa ce a fost transferat de la Brasov la un spital din Graz, Austria. Prima victima a fost inregistrata la cateva ore de la incident.

La inceputul lunii noiembrie, la societatea de morarit ''Sapte Spice'' Ramnicu Valcea - Punct de lucru Brasov a avut loc o explozie urmata de un incendiu. Trei persoane au murit, trei sunt spitalizati.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.