Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O butelie a făcut 3 victime, într-un bloc din Turceni, după ce a explodat - UPDATE Alți 3 copii au fost răniți, în timp ce se jucau lângă bloc

incendiu pompieri

UPDATE

Două dintre cele trei victime adulte ale exploziei unei butelii într-un bloc din Turceni au fost transportate la spital, trei copii care erau lângă imobil şi au fost atinşi de cioburi primind îngrijiri medicale la faţa locului, a informat ISU Gorj.

Potrivit sursei citate, în urma exploziei au fost înregistrate trei victime: un adult aflat în locuinţa afectată, care a suferit o arsură la picior, soţia acestuia, care a făcut un atac de panică şi o vecină, care a căzut pe scări.

"Forţele ajunse la faţa locului au identificat 3 copii (care erau pe afară şi au fost atinşi de cioburi) şi 3 adulţi afectaţi de eveniment; toate victimele sunt conştiente, cooperante, copiii prezintă mici excoriaţii. Explozia a fost urmată de incendiu, dar acesta este lichidat (a fost neînsemnat); sunt degajări de fum. La spital au fost transportaţi proprietarul, de către un echipaj SAJ, şi vecina căzută pe scări de către 1 echipaj SMURD. Celorlalte victime li s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului", au transmis reprezentanţii ISU Gorj.

Știrea inițială

O butelie a explodat vineri după-amiaza într-un bloc de locuinţe din oraşul Turceni, pompierii sosiţi la faţa locului anunţând că există trei victime.

Potrivit ISU Gorj, explozia a avut loc la etajul 3 al unui bloc de locuinţe, scrie agerpres.ro.

La faţa locului au intervenit trei autospeciale de stins incendii de la Secţia de Pompieri Turceni, un echipaj SMURD şi două echipaje SAJ şi autoplatforma de lucru la înălţime de la Detaşamentul Târgu Jiu, au anunţat reprezentanţii ISU Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.