Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie în apropierea unei cazărmi militare la Istanbul, soldată cu mai mulţi răniţi

explozie istanbul

O explozie a avut loc joi în apropierea unei cazărmi militare pe malul asiatic al Istanbulului, la trecerea unui vehicul pentru transportarea de trupe, soldându-se cu cel puţin cinci răniţi, au anunţat mass-media turce, citate de AFP. 

Explozia a survenit 'în interiorul unui autoturism' staţionat în momentul în care trecea un vehicul de transport al armatei, au precizat posturile de ştiri NTV şi CNN-Turk. 

Cel puţin cinci persoane, printre care o femeie, au fost rănite şi transportate la spital, potrivit posturilor de televiziune, care difuzau imagini cu carcasa autoturismului în flăcări, în mijlocul drumului. Niciun soldat nu a fost rănit, potrivit surselor de informaţie citate. 

O brigadă mecanizată a forţelor terestre este staţionată în această zonă a Istanbulului. 

Aflată în stare de alertă maximă, Turcia a fost zguduită anul acesta de o serie de atentate atribuite grupării Stat Islamic (SI) sau legate de reluarea conflictului kurd, atentate care au lovit Ankara şi Istanbulul, făcând zeci de victime. 

Trei persoane au fost ucise şi 45 au fost rănite marţi în explozia unei maşini-capcană la trecerea unei maşini a poliţei la Diyarbakir, principalul oraş din sud-estul majoritar kurd al Turciei, atac revendicat de Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), care a reluat, vara trecută, lupta armată împotriva forţelor de securitate turce. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.