Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIE în PSD după dosarul lui Drăghici: Dăncilă și Toader, puși la zid de Cătălin Rădulescu

www.adevarul.ro
Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, chestor al Camerei Deputaților, a declarat marți, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, în contextul urmăririi penale a șefului campaniei PSD la europarlamentare, Mircea Drăghici, că dacă premierul Viorica Dăncilă și ministrul Justiției, Tudorel Toader, ar fi dat ordonanțele de urgență pe Codurile penale, nu s-ar fi ajuns la „astfel de mizerii”.

„Eu nu știu ce spun procurorii (despre Mircea Drăghici - n.r.), abia azi am aflat și noi. Eu mai pun o întrebare. Dacă articolele constituționale din codurile penale, pe care le tot cerem de patru luni de zile dlui ministru al justiției și doamnei premier, amândoi sunt la pachet, așa, să zic, dacă tot le cerem și ele erau date, probabil că multe din aceste lucruri erau deja elucidate, clarificate, nu se ajungea la astfel de mizerii. Sunt foarte multe articole care au clarificat anumite aspecte si cu prescriptia si cu definirea anumitor articole”, a declarat Cătălin Rădulescu, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, întrebat ce poate face PSD să iasă din logica abuzurilor pe care le acuză social-democrații.

Acesta a spus că PSD a făcut o greșeală: „Trebuia să ne apucăm în Parlament din octombrie să facem aceste coduri”.

„Încă sperăm că se vor da”, a adăugat Cătălin Rădulescu, despre OUG pe Codurile Penale.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, chestor al Camerei Deputaților, a declarat marți, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, despre urmărirea penală a șefului campaniei PSD la europarlamentare, Mircea Drăghici, că are încredere în nevinovăția acestuia și că acțiunea procurorilor reprezintă o „mizerie” stalinistă la care se aștepta.

„Există prezumția de nevinovăție și nu un procuror stabilește dacă ești vinovat, ci o instanță. Am încredere că Mircea este nevinovat. Chestiile astea înainte de campanie sunt cunoscute, el este șeful de campanie al PSD, era normal ca acum dl Iohannis să-și pună toată armata să facă mizerii înainte de alegeri. Vedeți că ăsta e stilul dânsului, nu are alte pârghii decât folosirea acestor mizerii cu anchete, cu procurori”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Citește și: Șerban Nicolae i-a arătat lui Klaus Iohannis că nu are obraz, după discursul anti-PSD din Parlament .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.