Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIE în PSD - Se strânge lațul în jurul lui Dragnea: Încă cinci lideri GREI ai partidului se alătură disidenților

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dragnea

Tot mai mulți social-democrați vor ca Liviu Dragnea să plece din fruntea partidului. În acest sens, disidenții au pregătit și o solicitare scrisă care ar fi semnată de peste 20 de organizații ale partidului. Deși planul inițial era de a o depune, vineri, la partid, contestatarii lui Dragnea s-au răzgândit, informează Realitatea. Vor să-l determine pe șeful PSD să-și dea demisia pentru a evita un scandal în interiorul partidului.

Nicolae Bădălău, Paul Stănescu și Mihai Tudose sunt nucleul dur al grupării din PSD care dorește îndepărtarea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului.

Cozmin Gușă, profeție SUMBRĂ pentru Liviu Dragnea: Zilele ca 'lider absolut' sunt numărate. Cine ar putea fi omul providențial în PSD

Astăzi, potrivit realizatoarei Realitatea Tv, Denise Rifai, au mai apărut alte cinci nume ale unor grei din PSD care vor ca Liviu Dragnea să facă un pas în spate.

Viorica Dăncilă îl înfruntă pe Liviu Dragnea de frica Bruxellesului: Premierul nu acceptă OUG privind amnistia și grațierea

„SOC!!!! Astazi au mai aparut alte Cinci NUME ale unor grei din PSD care se alatura domnilor Stanescu, Badalau, Ciolacu si doamnei Gabriela Firea, ca semnatari ai scrisorii in care se cere retragerea sprijinului politic lui Liviu Dragnea. Asadar, urmatorii pe lista semnatarilor scrisorii sunt:
Dumitru Buzatu - sef PSD Vaslui
Robert Negoita - sef PSD sector 3, Bucuresti
Rodica Nassar - sef PSD sector 2, Bucuresti
Ioan Mocioalca - sef PSD Caras Severin
Ion Rotaru - sef PSD Braila

Si acum, cateva precizari:

1. Scrisoare Exista si exista intr- un singur exemplar si este in posesia unei persoane pe care eu o cunosc foarte bine si care este o persoana cu maaare greutate in PSD;

2. CEI CARE SPUN CA SCRISOAREA NU EXISTA si ca este o mare gogomanie NU AU FOST DE FAPT INVITATI SA SEMNEZE SCRISOREA !!!!! 
( multi lideri psd care de fapt asteapta la colt sa pice dragnea dar pana atunci se dau sustinatori de seama - spun ca scrisoarea nu exista)”, scrie Rifai pe Facebook, care adaugă că mâine va continua publicarea altor nume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.