Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIE în capitala Kârgâzstanului, la Ambasada Chinei: Mai mulți morți și răniți

UPDATE: ''A murit doar kamikaze şi au fost răniţi membri ai pazei'' ambasadei, a declarat presei vicepremierul kârkâz Jenish Razakov.

O sursă a poliţiei a declarat că maşina-capcană, un Mitsubishi Delica, a forţat gardul ambasadei şi a explodat apoi în centrul complexului, aproape de reşedinţa ambasadorului.

Citește și: Făcea topless și a trebuit să se mute pentru că vecinii s-au plâns poliției: Cum arată femeia / FOTO

Potrivit serviciului kârkâz de urgenţă, membri ai personalului ambasadei Chinei şi ai Ambasadei SUA, situată în apropiere, au fost evacuaţi.

Serviciul naţional de securitate GKNB a indicat că a deschis o anchetă în legătură cu explozia în care a murit şoferul vehiculului şi alte trei persoane.

Citește și: S-a descoperit jurnalul secret al lui Heinrich Himmler: Ce GROZĂVII conține / VIDEO

Conform site-ului kârgâz 24.kg, se pare că maşina a forţat porţile ambasadei înainte de a exploda. Cele trei persoane rănite erau muncitori care lucrau ca grădinari în incinta ambasadei.

Medici locali au relatat că dintre persoanele rănite două sunt membri ai personalului, cetăţeni kârkâzi, iar cealaltă o femeie, toţi trei suferind răni uşoare.

Citește și: Google anunță că mai multe țări din lume au organizat peste 4.000 de atacuri cibernetice asupra unor persoane

ȘTIREA INIȚIALĂ

O explozie produsă marţi la Bişkek, capitala Kârgâzstanului, în apropierea ambasadei chineze, a provocat mai mulţi morţi şi răniţi, a transmis Interfax, citând un reprezentant al Ministerului kârgâz pentru Situaţii de Urgenţă, transmite Reuters.

'Numărul exact al victimelor este în curs de verificare', a indicat oficialul, potrivit Interfax. Conform unor informații, o persoană a murit, iar altele sunt rănite. Ar fi vorba despre explozia unei mașini capcană.

La rândul său, agenţia chineză Xinhua, care preia presa locală, transmite că o explozie a fost auzită marţi la Bişkek. La faţa locului au fost trimise ambulanţe şi maşini de poliţie. Media locale scriu că acesta e primul atentat de acest gen în istoria recentă a republicii de la recâștigarea independenței.

Citește și: O vedetă de la Antena 1 spune că a fost VIOLATĂ: ‘M-a tras de păr până în toaleta restaurantului, apoi m-a împins, m-a violat’

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.