Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie într-o locuinţă din Stănileşti, după acumularea de gaze de la o butelie cu GPL care avea scăpări - Proprietarul, transportat la spital cu arsuri

Agerpres.ro
bloc incendiu apartament locatari evacuati galati

O explozie s-a produs, marţi seară, într-o locuinţă din Stănileşti, judeţul Vaslui, după o acumulare de gaze de la o butelie cu GPL care avea scăpări. Proprietarul, un bărbat de 44 de ani, a fost transportat la spital cu arsuri, potrivit news.ro.

Potrivit ISU Vaslui, o explozie s-a produs, marţi seară, într-o locuinţă din Stănileşti. Deflagraţia nu a fost urmată de izbucnirea unui incendiu.
Secţia de pompieri Huşi intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, pentru asigurarea şi supravegherea zonei, acolo fiind trimisă şi o ambulanţă tip B aparţinând SAJ Vaslui.
”Salvatorii au găsit un bărbat în vârstă de 44 ani care a fost rănit în urma exploziei. Victima a primit primele îngrijiri medicale în ambulanţa SAJ Vaslui, în acest moment bărbatul fiind transportat la o unitate medicală de specialitate. Victima are arsuri pe membrele superioare şi inferioare, la nivelul feţei şi gâtului, precum şi la nivelul toracelui”, a arătat sursa citată.
Pompierii au stabilit că explozia a avut loc în camera boilerului, în urma acumulării unei cantităţi de gaze, de la o butelie încărcată cu GPL, recipient sub presiune care avea scăpări de gaze. În urma deflagraţiei nu a fost avariată niciuna dintre cele două butelii aflate în locuinţă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.