Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie într-un bloc din Rusia din cauza acumulării de gaze: Doi oameni au murit

tass.com
rusia

Doi bărbaţi au murit după o puternică explozie din cauza acumulării de gaze într-un bloc de apartamente cu nouă etaje din oraşul rus Noghinsk, în regiunea din jurul capitalei Moscova, informează miercuri agenţiile DPA, RIA şi Interfax.

Cel puţin cinci locatari au fost de asemenea răniţi în explozia produsă miercuri dimineaţă devreme, doi dintre ei copii, potrivit agenţiei de presă Interfax. Peste 170 de persoane au fost ulterior evacuate, potrivit agerpres.ro.

Imaginile de la faţa locului arătau partea din faţă a clădirii parţial distrusă de explozie, cu resturi împrăştiate în jur. Opt apartamente au fost distruse şi două etaje întregi ale clădirii s-au prăbuşit, a declarat Ministerul pentru Situaţiile de Urgenţă.

Explozia a provocat "prăbuşirea etajelor al doilea şi al treilea ale clădirii şi parţial a etajului al patrulea. Există victime. Informaţiile au fost primite la ora 6:55", a precizat o sursă din serviciul de salvare pentru RIA.

Cauza exploziei rămâne neclară şi este în prezent anchetată.

Exploziile din cauza acumulării de gaze sunt frecvente în Rusia. Interfax a anunţat miercuri o a doua explozie, care a făcut un rănit în oraşul Ekaterinburg din Munţii Ural.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.