Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie la ALDE Botoșani: Nu acceptăm să ne conducă penalii și cei fără moralitate

pixabay.com
diverse, bomba, explozie

Zi tensionată astăzi la ALDE Botoșani, după ce doi vicepreședinți ai partidului, Varujan Vosganian și Constantin Avram, sosiți să o înscăuneze pe Liliana Mincă șefă de organizație, s-au lovit de revolta proprilor membri, care vor criterii de integritate și organizarea unui congres extraordinar.

Vezi și: Cel mai RECENT sondaj: Care e diferența dintre PSD și PNL și ce scoruri au celelalte formațiuni

Nemulțumirea botoșănenilor a început cu decizia conducerii de la București de a trimite doi lideri controversați, pe senatorul Vosganian (acuzat de DIICOT de subminarea economiei naționale) și pe deputatul Avram (despre care presa a scris că ar fi păcălit bucureștenii din sectorul 2 cu o reabilitare termică doar pe hartie), să coordoneze regiunea Moldova.

”Nu mai putem accepta să fim conduși oameni penali sau cu probleme de moralitate, pentru că-am săturat de numele de ‘partid al penalilor’. Și chiar nu vrem să adunăm în ALDE toți politicienii respinși de celalalte partide și să-i punem șefi”, ne-a declarat unul dintre lideri locali din Botoșani.

În plus, potrivit liderilor ALDE Botoșani, Liliana Mincă – care e respinsă de membrii filialei pentru că a schimbat nu mai puțin de șase partide în doar patru ani – ar fi luat o decizie abuzivă încă din prima zi de mandat, înlocuindu-l pe reprezentantul ALDE din Biroul Electoral Județean cu un membru PMP. Mai mult decât atât, pentru ca situația să fie cu adevărat absurdă, omul pus de Mincă să reprezinte ALDE în BEJ ar figura și pe lista de rezervă a PMP.

Vezi și: Remus Truică ZGUDUIE România: DEZVĂLUIRI EXTREME despre Antena 3

Explozia de azi a culminat cu solidarizarea botoșănenilor din ALDE cu solicitările co-președintelui Vasile Nistor, senatorul care a cerut adoptarea unor criterii de integritate în partid, organizarea unui congres extraordinar și demisia lui Tăriceanu din fruntea Senatului și a partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.