Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIE la o cafenea din Chişinău. Zeci de persoane au suferit arsuri - VIDEO

explozie chisinau

Cel puţin 20 de oameni au suferit în urma unei explozii într-o cafenea din centrul Chişinăului. Victimele, printre care şi copii, au fost transportate cu arsuri şi intoxicaţii. Nouă ambulanţe s-au deplasat la faţa locului, noteză jurnal.md.

Incendiul a avut loc la o cafenea cu două nivele din apropierea Pieţei Centrale, pe bulevardul Ştefan cel Mare 74, după ce într-o încăpere a explodat o butelie de gaz.

„Apelul la pompieri a parvenit la ora 13.24 de minute. Pentru stingerea incendiului au fost implicate trei autospeciale. Incendiul a izbucnit într-un local cu două nivele, a declarat, pentru Jurnal.md, ofiţerul de presă al Serviciului Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale, Diana Ţurcanu.

Oamenii care se aflau în clădire au fost evacuaţi. Trei autospeciale au fost trimise pentru a lupta cu flăcările.

Purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, Petru Craveţ, a declarat pentru IPN că a fost solicitat ajutorul mai multor instituţii pentru internarea persoanelor afectate.

„La instituţia noastră a fost spitalizată o femeie în vârstă de 35 de ani în stare critică, cu arsuri ale căilor respiratorii care se află în secţia de reanimare. Conform medicului coordonator, celelalte persoane afectate au fost transportate la Centrul de Combustie, Spitalul Nr. 1 de Copii şi Institutul Mamei şi Copilului”, a menţionat Petru Craveţ.

Circumstanţele incendiului sunt cercetate. Totodată, autorităţile urmează să stabilească dacă localul activa conform actelor normative.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.