Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie puternică într-un bloc, joi dimineață - 4 persoane rănite; autoritățile au intervenit de urgență

breaking news

UPDATE 8.14 - O explozie puternică a avut loc joi dimineața într-un bloc din Medgidia, județul Constanța, toți locatarii fiind evacuați. Explozia nu a fost urmată de incendiu, iar patru persoane au fost rănite.

*

O persoană a fost rănită, iar alta a suferit un atac de panică, joi dimineaţa, în urma unei explozii care a avut loc într-un imobil din municipiul Medgidia, judeţul Constanţa, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Explozia s-a produs la centrala termică a unui apartament de la etajul al doilea al unui imobil cu trei nivele, nu a fost urmată de incendiu, iar cele opt persoane care locuiesc în imobil au fost evacuate.

NEMULȚUMIT de campania de vaccinare și de dozele primite de Timișoara, Dominic Fritz a înființat un call center de înscrieri la imunizare


"Un bărbat a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital, cu arsuri de gradul II şi o femeie - preluată de SMURD cu atac de panică. Cea de a doua victimă a refuzat transportul la spital", a precizat ISU Dobrogea.

Celelalte persoane au fost evaluate medical la faţa locului.

Autorităţile au intervenit cu două autospeciale de stingere de la Detaşamentul Medgidia, un echipaj SMURD şi două ambulanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.