Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie puternică lângă Dnipro: mulți oameni sub dărâmăturile unei clădiri

AP
razboi ucraina

O explozie produsă în aproprierea orașului Dnipro din centrul Ucrainei a afectat sâmbătă o clădire cu două etaje, rănind 20 de persoane, inclusiv cinci copii, iar salvatorii intervin pentru scoaterea victimelor aflate încă sub dărămături, a anunțat guvernatorul regional Serhii Lisak, informează Reuters, citat de adevarul.ro.

Conform unei postări de pe Telegram a guvernatorului, trei din copii afectați de incident sunt în stare gravă. Un total de 17 persoane primesc îngrijiri medicale.

Conform informațiilor care circulă în presă, echipele de salvatori au scos patru persoane de sub dărămăturile produse în Pidhorodnenska. Lisak a spus că un alt copil continuă să se afle sub dărâmături.

Pe rețelele de socializare circulă informații care susțin că explozia ar fi fost cauzată de o rachetă rusească și că o clădire a serviciilor de urgență ar fi fost, de asemenea, lovită.

Până la acest moment nu a existat nicio confirmare din partea oficialilor ucrainieni că este vorba despre un atac cu rachete. Volodimir Zelenski a scris pe Telegram că explozia s-a produs între două locuinţe."Din păcate, există oameni sub dărâmături", a scris Zelenski. "Încă o dată, Rusia demonstrează că este un stat terorist".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.