Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie puternică urmată de incendiu la o conductă de gaze din judeţul Gorj - VIDEO

incendiu pompieri

O explozie puternică s-a produs luni la o conductă de gaz dintr-un parc de sonde petroliere, din judeţul Gorj. Explozia a fost urmată de un incendiu violent. Flăcările violente au atins 20 m înălţime, iar 10 maşini din zonă au luat foc, potrivit NEWS.RO.

Focul a cuprins şi clădirea administrativă a firmei, mai multe echipaje intervenind la faţa locului.

Reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au anunţat, luni, că un incendiu de proporţii a izbucnit la o ţeavă de gaze a unei staţii de pompare a gazelor din localitatea Hurezani, judeţul Gorj.

”Din primele informaţii furnizate de martorii de la faţa locului, ar fi avut loc o explozie urmată de incendiu la această ţeavă. Mai multe autoturisme aflate în apropiere au fost afectate în urma evenimentului. De asemenea, flăcările s-au extins şi la sediul administrativ al societăţii comerciale”, anunţă IGSU.

Potrivit acestora, până la ora transmiterii acestei ştiri nu s-au înreegistrat victime.  La faţa locului au fost trimise trei echipaje cu autospeciale de stingere cu apă şi spuma. Pompierii intervin pentru stingerea incendiului la clădirea administrativă şi asigură măsuri specifice de protejare a vecinătăţilor. De asemenea, se acţionează pentru întreruperea alimentării cu gaze pe conductă.

Citeşte şi: MAE, reacţie de ULTIM MOMENT în scandalul declanşat de atacul extremiştilor la Ambasada României în Ungaria .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.