Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie și incendiu la un spital din București! Intervin zeci de pompieri și ambulanțe / 110 copii au fost evacuați | Foto - UPDATE

Inquam Photos/ Sabin Cîrstoveanu
incendiu Spitalul Dr. Nicolae Robănescu

Explozie și incendiu la un spital din București! Intervin zeci de pompieri și ambulanțe

UPDATE 26 iulie, ora 00.17: ISU a prezentat daunele exploziei urmată de incendiu la Spitalul de Copii Robănescu din Capitală.

UPDATE 26 iulie, ora 00.00 - Premierul Marcel Ciolacu va vizita, miercuri dimineaţă, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Sklodowska Curie", anunţă Guvernul.
79 de copii şi 21 de aparţinători au fost transferaţi, marţi seară, de la Spitalul "Nicolae Robănescu" la spitalul "Marie Curie".

Ca urmare a evenimentului au fost afectate doua autoturisme, transformatorul si izolația de pe fatada clădirii spitalului. În continuare rămân la fața locului pentru supraveghere: 2 autospeciale de stingere cu apa și spumă, autospeciala cu azot și o ambulanță SMURD, anunță ISU.

UPDATE 25 iulie, ora 23.43: incendiul este lichidat. Au fost verificate toate spatiile spitalului și în urma verificărilor nu au fost identificate persoane surprinse.

Un transformator a explodat, marți seară, în curtea unui spital de copii din București, după care a izbucnit un incendiu, 110 copii au fost evacuați, iar la fața locului intervin zeci de ambulanțe și pompieri.

Se intervine pentru stingerea unui incendiu produs la un post trafo (transformator) cu propagare la două autoturisme în strada D. Minca (īn curtea Spitalului Robanescu).

Incendiul se manifestă cu flacără violentă și degajari de fum, în acest moment acționăm pentru localizarea acestuia și limitarea propagării la spital.

Spitalul a fost evacuat inclusiv copiii, aceștia au fost transferați la Marie Curie.

Alertate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, decarcerarea, detașamentul special de salvatori, CBRN, autospecială cu azot și 2 ambulante SMURD.

Misiunea este în dinamică, revenim cu date.

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.