Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING – Explozie într-un spital din Ploieşti: o femeie de 80 de ani a suferit arsuri / Poliția a intrat pe fir (UPDATE)

breaking news ultima ora

UPDATE 26 februarie, ora 16.02: Prima ipoteză pentru explozia de la spitalul din Ploiești: Poliția a început o anchetă

Continuarea aici.

UPDATE 26 februarie, ora 15.46: Polițiștii fac cercetări după incendiul de la Spitalul Movila din Ploiești

Polițiștii anunță că fac cercetări după incendiul care a izbucnit luni într-un salon al Spitalului Movila din Ploiești. IPJ Prahova anunță că polițiștii au fost sesizați luni despre faptul că în incinta unei unități medicale din municipiul Ploiești ar fi izbucnit un incendiu, relatează Mediafax.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit, din primele verificări, „că incendiul ar fi izbucnit într-un salon în care se afla internată o singură pacientă, de 83 de ani”. „Pompierii sosiți la fața locului au lichidat incendiul, în urma acestuia rezultând vătămarea corporală a pacientei, care ar fi suferit mai multe arsuri la nivelul corpului, aceasta fiind transportată la o alta unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, transmite IPJ Prahova. Polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incendiul și luării măsurilor legale care se impun.

ISU Prahova anunțase anterior că o explozie, neurmată de incendiu, a avut loc, luni după-amiază, într-un salon al Spitalului Movila din Ploiești. Vârstnica era, conform ISU, în comă în momentul producerii deflagrației, dependentă de oxigen. Prezintă arsuri pe 16% din suprafața corporală și la căile aeriene, va fi intubată și transportată la UPU Ploiești.

UPDATE 26 februarie, ora 15.12: Femeia are arsuri pe 16% din corp

Vârstnica era, conform ISU, în comă în momentul producerii deflagrației, dependentă de oxigen. Prezintă arsuri pe 16% din suprafața corporală și la căile aeriene, va fi intubată și transportată la UPU Ploiești.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

O explozie neurmată de incendiu s-a produs, luni, într-un spital din Ploieşti, iar o femeie de 80 de ani a suferit arsuri.

ISU Prahova anunţă, luni, o explozie neurmată de incendiu într-un salon al Spitalului de Boli Infecţioase din Ploieşti – Spitalul Movila. ”Pacientă de sex feminin, aproximativ 80 ani, a suferit arsuri. Este singura victimă, este conştientă, cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corporală”, anunţă ISU Prahova, informează News.ro.

Sirsa citată a precizat că se deplasează la faţa locului ambulanţa de Terapie Intensivă mobilă. ”De asemenea, s-au deplasat 3 autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă”, a mai transmis sursa citată. Deocamdată nu s-a stabilit exact împrejurările producerii deflagraţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.